Muistiluotsi Facebookissa
Suomeksi På Svenska

Tervetuloa Pohjanmaan Muistiluotsiin!

Keväällä paljon ryhmiä ja muuta mukavaa, kevään 2018 ohjelma tässä.

Vietämme Aivoviikkoa viikolla 11, teemana Vaali aivojasi. Tervetuloa teatteriin, näyttelijä Kati Outisen monologi ”Niin kauas kuin omat siivet kantaa”. Tiedossa myös opastettu kierros Strömsön kauniissa miljöössä. Aivoviikon ohjelma tässä. 

Asiantuntija- ja tukikeskus Pohjanmaan Muistiluotsi

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Muistiliitolla on 44 paikallista muisti-, Alzheimer- ja dementiayhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliiton jäsenyhdistykset ylläpitävät maakunnallisia asiantuntija- ja tukikeskuksia, Muistiluotseja. Keskuksia on yhteensä 18 ja ne toimivat yhteisten periaatteiden mukaisesti ja muodostavat koko maan kattavan verkoston. Muistiluotseja rahoittaa STEA.

Pohjanmaalla toimii viisi Muistiliiton jäsenyhdistystä. Maakunnallista Muistiluotsia hallinnoi Vaasan seudun Muistiyhdistys. Asiantuntija- ja tukikeskus Pohjanmaan Muistiluotsi kehittää muistisairaiden ja heidän läheistensä arkeen liittyvää toimintaa yhteistyössä maakunnan Muistiyhdistysten kanssa.

Alla olevia laatikoita painamalla pääset tutustumaan yhdistykseen ja alueelliseen toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen yhdistykseesi!

logo

Pohjanmaan muisti- ja dementiayhdistykset: