Muistiluotsi Facebookissa
Suomeksi På Svenska

Kuntoutus- ja lomatoiminta

Vaasan seudun Muistiyhdistys ja Etelä-pohjanmaan Muistiyhdistys järjestävät tuettuja lomia Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon kanssa. Lomia rahoittaa STEA. Lomat on suunnattu muistisairauteen sairastuneelle ja hänen omaiselleen. Loman omavastuuosuus on 20€/hlö/vrk.

Alla vuoden 2018 tuetut lomat. Muista hakea kolme kuukautta ennen loman alkua!

1. Härmän Kylpylä 8.4.- 13.4.2018, Lepoa hoivaamisesta - loma omaishoitajille

Lepoa hoivaamisesta -lomat on tarkoitettu omaistaan hoitaville ilman hoidettavaa. Lomilla omaishoitajilla on mahdollisuus lepoon, virkistymiseen ja yhdessäoloon muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

2. Kuortaneen Urheiluopisto 13.5.- 18.5.2018, Voimaa vertaisuudesta, omatoimisille aikuisille

o henkilöille joilla omaishoitotilanne on päättynyt

3. Härmän Kylpylä 26.8.- 31.8.2018, Voimaa vertaisuudesta, omatoimisille aikuisille

o omaisille ja hoidettaville yhdessä

Voimaa Vertaisuudesta -lomat on tarkoitettu henkilöille, joita yhdistää saman sairauden, vamman tai elämäntilanteen tuomat haasteet. Lomalle osallistuvan tulee selviytyä lomalla itsenäisesti tai oman avustavan henkilön kanssa.


Kysy lisää suomenkielisistä lomista: Katja Kurunsaari-Lassila puh. 040-7200770. Lisätietoa tämän vuoden lomista alla olevasta esitteestä.

Lisätietoa: MTLH tuetut lomat 2018

Loma-ja kurssijärjestäjiä:

Maaseudun Terveys- ja lomahuollon kautta voit hakea tuettuja lomia. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Maaseudun Terveys- ja lomahuollon kotisivuille.

Lisätietoa

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry:n kautta on myös mahdollista hakea lomia. Alla olevasta linkistä pääset heidän kotisivuille.

Lisätietoa

Kelan kurssitarjonnan, sopeutumisvalmennuskurssit ja omaishoitajien kuntoutuskurssit löytyvät myös alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Svenska Semesterförbundet i Finland r.f. järjestää ruotsinkielisiä tuettuja lomia. Alla olevasta linkistä pääset heidän kotisivuille.

Lisätietoa