Palvelutuotanto

Palvelutuotanto

Vaasan seudun Muistiyhdistyksen palvelutuotanto tuottaa virkistävää ja kuntouttavaa toimintaa muistisairastuneille ja heidän läheisilleen sekä hoitajilleen. Toimintaa rahoittaa Vaasan kaupunki.

Palvelutuotannon ryhmätoiminta on suunnattu kotona asuville,  suomenkielisille vaasalaisille, joilla on diagnosoitu muistisairaus.

Lisäksi palvelutuotanto tarjoaa vertaistukea ja tiedottamista muistisairaiden omaisille ja läheisille.

Palvelutuotannon ryhmät muistisairastuneille

Muistikka

Muistikoissa muistellaan ja virkistäydytään teemallisen ryhmätoiminnan kautta. Keskustelua, laulamista, visailua ja muuta toimintaa aina ryhmälle sopivalla tavalla. Samalla Muistikka tarjoaa omaishoitajalle tai läheiselle hetken omaa aikaa. Ryhmät kokoontuvat keskiviikosta perjantaihin.

Muistikka-ryhmät keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo:10-14.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:
Elisa Rantasalo p. 044 345 0593, elisa.rantasalo@muistiminne.fi

Muistiharkat

Muistiharkoissa muistijumppaa rennossa ilmapiirissä. Ryhmä on tarkoitettu muistisairastuneille vaasalaisille. Heidän läheisensä ovat tervetulleita samaan aikaan järjestettävään omaisten vertaistukiryhmään.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:
Elisa Rantasalo p. 044 345 0593, elisa.rantasalo@muistiminne.fi

Omaisten ryhmä

Omaisten ryhmä tarjoaa vertaistukea muistisairastuneiden läheisille. Vapaamuotoista keskustelua ja ajatusten vaihtoa sekä asiantuntijavierailuja ryhmäläisten niin toivoessa. Omaisten ryhmä järjestetään samaan aikaan muistiharkkojen kanssa, mikä mahdollistaa ryhmiin saapumisen yhdessä läheisen kanssa.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:
Elisa Rantasalo p. 044 345 0593
elisa.rantasalo@muistiminne.fi

 

Yhteystiedot

Elisa Rantasalo

Ryhmänohjaaja, Palvelutuotanto

Olena Kostenko

Ryhmänohjaaja, Palvelutuotanto