Föreläsningar

FÖRELÄSNINGAR OCH ONLINE FÖRELÄSNINGAR

Olika sätt att förbereda sig juridiskt inför framtiden

Minnessjukdomen påverkar hela familjen på ett eller annat sätt. I sjukdomens olika skeden uppkommer många olika frågor som berör vården av och omsorgen om den minnessjuka. Även juridiska frågor uppkommer i något skede.

Nu har du chansen att få ta del av det avgiftsfria webbseminariet på tis. 25.5. kl. 14.00-16.00 med rubriken ”Olika sätt att förbereda sig juridiskt inför framtiden”. Föreläsningen sker via Microsoft Teams och deltagarlänken skickas till de som har anmält sig på förhand. Närmare information här nere på annonsen. Varmt välkommen med!

olika satt att orbereda 

RESPEKTFULLT BEMÖTANDE 

Föreläsningen handlar om respektfullt bemötande av en person med minnessjukdom. Det är viktigt att bemöta personen med värdighet och verkligen lyssna på vad denne vill säga eller visa. Föreläsningen ger kunskap om minnessjukdomens utmaningar, samt verktyg som kan vara till hjälp vid interaktionen och bemötandet. Efter föreläsningen har du som anhörig eller närstående möjligheten till att träffas vid en kopp kaffe för gemensam diskussion och kamratstöd.

Nykarleby: 10.6. kl. 12.00–13.00. 

Förhandsanmälan senast 9.6. och förfrågningar: Eeva Ehn, tel. 044 345 0590
eeva.ehn@muistiminne.fi