AJANKOHTAISTA

 

KESÄTAUKO

 

Toimintamme on kesätauolla 20.7. – 2.8.2020. Elokuussa jatketaan monenlaisten ryhmien, retkien, tapahtumien ja tilaisuuksien myötä. Näistä lisää tietoa elokuussa.

 

VALTAKUNNALLINEN MUISTINEUVO-TUKIPUHELIN PALVELEE KOKO KESÄN 

 

Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa laajennetulla aukiololla, nyt koko kesän ajan maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin (klo 12–17), sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin (klo 12–15) numerossa 09 8766 550 (0,08€/min.+pvm). Puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset.

 

Ruotsinkielinen muistineuvo-tukipuhelin palvelee seuraavan kerran tiistaina 11.8.2020. kl. 15-17 samassa numerossa. 

 

 

VALTAKUNNALLINEN VERTAISLINJA NEUVOA JA TUKEA

 

Vertaislinja-tukipuhelin tarjoaa kuuntelevan korvan omaishoitajan arjen tilanteisiin vuoden jokaisena iltana (klo 17–21) numerossa 0800 9 6000 (maksuton). Puheluihin vastaavat kokeneet ja koulutetut omaishoitajat.

 

MUISTIKKA RYHMIEN VIDEOT
 

Palvelutuotannon Muistikka-ryhmä on poikkeusaikana tauolla Ruukinkartanossa, mutta Palvelutuotannon työntekijät Elisa, Noora ja Olena tekevät viikottain videon eri teemoihin liittyen. Muistiminne TV:n videoita voit seurata alla olevan linkin kautta.

 

Muistiminne TV

 

 

TUKINET.NET

Tukinetin Muisti ja muistisairaudet -keskustelualueella voi keskustella muistihäiriöistä ja muistisairauksista sekä turvallisesti jakaa kokemuksia elämästä muistisairauden kanssa. Keskustelupalsta löytyy osoitteessa www.tukinet.net > muisti.

  

 

Ajankohtaista