AJANKOHTAISTA

HAEMME KOORDINAATTORIA RUOTSINKIELISEEN ASIAKASTYÖHÖN

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu Pohjanmaan Muistiluotsin ruotsinkielisen muistityön koordinointi ja toteutus. Koordinaattori toimii pääasiassa ryhmänohjaajana, mutta työnkuvaan kuuluu myös neuvontatyötä sekä luennointia. Toiminta-alueena on Pohjanmaan maakunta. Toimipiste sijaitsee Vaasassa. Lue lisää 


LÄHIRYHMÄT

Pohjanmaan Muistiluotsin lähiryhmät käynnistyvät 7.2.2022 lähtien.


KEVÄÄN 2022 OHJELMA JULKAISTU


Pohjanmaan Muistiluotsin kevään 2022 ohjelma löytyy kotisivultamme osoitteesta
https://www.muistiminne.fi/toiminta-ja-tapahtumat

 

VIETÄMME MUISTIVIIKOA 


Pohjanmaan Muistiluotsin Muistiviikon (20-24.9.2021) ohjelma löytyy kotisivultamme osoitteesta
https://www.muistiminne.fi/muistiviikko2021


SYKSYN 2021 OHJELMA JULKAISTU


Pohjanmaan Muistiluotsin syksyn 2021 ohjelma löytyy kotisivultamme osoitteesta
https://www.muistiminne.fi/toiminta-ja-tapahtumat


Kirja "Kaskipellolta kaupunkiin" kuunneltavissa 

Kuuntele ääneen luettu kirja "Kaskipellolta kaupunkiin" Muistiminne TV:stä! Kirjoittaja: Marja Simola. Lukija: Heli Pohjanhovi, Vaasan kaupungin kirjasto, Pohjanmaan Muistiluotsin vapaaehtoinen. Huom! Laitteen äänet kannattaa säätää kovalle, jotta puhe kuuluu hyvin.
"Kaskipellolta kaupunkiin" Muistiminne TV:ssä


KEVÄÄN JA KESÄN 2021 OHJELMA JULKAISTU

Pohjanmaan Muistiluotsin kevään ja kesän 2021 ohjelma löytyy kotisivultamme osoitteesta
https://www.muistiminne.fi/toiminta-ja-tapahtumat

 

KEVÄTKAUSI ALKAA

Kevätkauden 2021 toiminta käynnistyy tammi-helmikuun vaihteessa. Ohjelmassa tarjolla mm. muistikahviloita, muistitreeniryhmiä, liikunnallisia ryhmiä, muistiluentoja sekä koulutuksia vapaaehtoisille. Kevään ohjelma julkaistaan lähiaikana verkkosivuillamme. Asiakkaiden turvallisuus on meille erityisen tärkeää ja toiminnassamme noudatetaan THL:n turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

Tarjoamme myös tukea ja neuvontaa muistiin sekä muistisairauksiin liittyvissä asioissa, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä!

OHJAUSTA JA NEUVONTAA

Pohjanmaan Muistiluotsin työntekijät antavat muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa kasvokkain toimistolla sekä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat keskustella muistiasioihin liittyen! Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä. 

Myös valtakunnallinen Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa laajennetulla aukiololla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin (klo 12–17), sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin (klo 12–15) numerossa 09 8766 550 (0,08€/min.+pvm). Puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset.

Ruotsinkielinen muistineuvo-tukipuhelin palvelee tiistaisin 11.8.2020. kl. 15-17 samassa numerossa. 

 

VALTAKUNNALLINEN VERTAISLINJA NEUVOA JA TUKEA

Vertaislinja-tukipuhelin tarjoaa kuuntelevan korvan omaishoitajan arjen tilanteisiin vuoden jokaisena iltana (klo 17–21) numerossa 0800 9 6000 (maksuton). Puheluihin vastaavat kokeneet ja koulutetut omaishoitajat.

 

MUISTIKKA RYHMIEN VIDEOT

Palvelutuotannon Muistikka-ryhmä on poikkeusaikana tauolla Ruukinkartanossa, mutta Palvelutuotannon työntekijät Elisa, Noora ja Olena tekevät viikottain videon eri teemoihin liittyen. Muistiminne TV:n videoita voit seurata alla olevan linkin kautta.
Muistiminne TV

 

TUKINET.NET

Tukinetin Muisti ja muistisairaudet -keskustelualueella voi keskustella muistihäiriöistä ja muistisairauksista sekä turvallisesti jakaa kokemuksia elämästä muistisairauden kanssa. Keskustelupalsta löytyy osoitteessa www.tukinet.net > muisti.

 

Ajankohtaista