Tutustu yhdistykseemme

Vaasan seudun Muistiyhdistys ry

Vaasan seudun Muistiyhdistys ry on perustettu 1993 tukemaan muistisairastuneita sekä heidän läheisiään ja hoitoonsa osallistuvia. Yhdistyksen toimipaikka on Vaasa ja toiminta-alueena Pohjanmaan alue. Vaasan seudun Muistiyhdistys kuuluu Muistiliittoon. 

Yhdistyksen toiminta koostuu jäsenistölle suunnatusta yhdistystoiminnasta, Pohjanmaan Muistiluotsin toiminnasta sekä Palvelutuotannon toiminnasta.  

Vaasan seudun Muistiyhdistys täytti 30 vuotta

Vuosi 2023 oli erityinen vuosi Vaasan seudun Muistiyhdistykselle, sillä juhlimme yhdistyksen 30-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden kunniaksi järjestimme Timo Partosen juhlaluennon aiheesta ”Uni, liikunta ja aivoterveys” sekä vuosijuhlan Hietalahden Villassa. Vuosijuhlassa jaettiin hopeiset ansiomerkit ansioituneille Muistiyhdistyksen aktiiveille ja työntekijöille. Hopeinen ansiomerkki myönnettiin yhdistyksen vapaaehtoisille ja työntekijöille, jotka ovat toimineen pitkään ja aktiivisesti yhdistyksessä muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä hyväksi.

Ansiomerkit 2023

Kuvassa (vasemmalta) Vaasan seudun Muistiyhdistyksen toiminnanjohtaja Henna Minkkinen, Muistiliiton Muistiluotsitoiminnan koordinaattori Nina Forsström ja ansiomerkkien saajat Kari Vaara, Regina Nurmi, Katja Kurunsaari-Lassila, Kaarina Tammela, Diana Rosenlöf, Eila Nyby ja Elisa Rantasalo.