SYKSYN OHJELMA JULKAISTU

Pohjanmaan Muistiluotsin syksyn ohjelma on nyt julkaistu. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tässä linkki syksyn ohjelmaan.

 

OHJAUSTA JA NEUVONTAA

Pohjanmaan Muistiluotsin työntekijät antavat muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa kasvokkain toimistolla sekä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat keskustella muistiasioihin liittyen! Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä. 

Myös valtakunnallinen Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa laajennetulla aukiololla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin (klo 12–17), sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin (klo 12–15) numerossa 09 8766 550 (0,08€/min.+pvm). Puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset.

Ruotsinkielinen muistineuvo-tukipuhelin palvelee tiistaisin kl. 15-17 samassa numerossa. 

VALTAKUNNALLINEN VERTAISLINJA NEUVOA JA TUKEA

Vertaislinja-tukipuhelin tarjoaa kuuntelevan korvan omaishoitajan arjen tilanteisiin vuoden jokaisena iltana (klo 17–21) numerossa 0800 9 6000 (maksuton). Puheluihin vastaavat kokeneet ja koulutetut omaishoitajat.

 

TUKINET.NET

Tukinetin Muisti ja muistisairaudet -keskustelualueella voi keskustella muistihäiriöistä ja muistisairauksista sekä turvallisesti jakaa kokemuksia elämästä muistisairauden kanssa. Keskustelupalsta löytyy osoitteessa www.tukinet.net > muisti.

Ajankohtaista